Gratis stockfoto met advies, afwachtend, analyse

Met verschillende sessies onder mijn riem, kan ik je vertellen dat coaching met een coach de snelste en meest heilzame remedie is om de resultaten te krijgen die je wilt in je hele leven. Onder begeleiding en met de hulp van mijn geweldige coach, kan ik je ook vertellen dat het verdiepen van je coachingervaring je tijd daadwerkelijk verkort. Het is niet perfect, maar het is veel meer de moeite waard dan snel door het leven te gaan (met de lens van het grootste deel van onze cultuur betekent dit depressie, ongeluk en veel zogenaamde emotionele opruiming op de verkeerde plaatsen.)

Voor mij heb ik veel nagedacht over vragen en hoe je ze echt op een unieke manier kunt benaderen, vooral in termen van hoe coaching met een coach kan helpen. De echte gedachte erachter lijkt te draaien om de vraag of de beslissing om met mij te gaan coachen de beste voor jou was. De waarheid is dat er veel verschillen zijn in het soort vragen waar je jezelf doorheen moet coachen, en dan zijn er een paar verschillen in het soort coach(s) waar ik toegang toe heb. (Ik hoop dat dit wederzijds inclusief is met de dingen waar ik in het verleden aan dacht en die nuttig zijn tijdens de laatste paar sessies, maar het is duidelijk dat mijn suggesties alleen helpen als er een beroep op wordt gedaan en passend is.)

Dus, hoe weet je welke coach voor jou geschikt is? Hier zijn enkele vragen die je kunt stellen:o Vraag je om begeleiding voor een specifiek onderwerp?o Heb je de vraag meerdere keren gesteld gedurende een bepaalde periode?o Ben je gefrustreerd door de situatie van je leven op dit moment? Zo ja, welke acties kun je ondernemen om het meer in lijn te brengen met wat je wilt ervaren?o Vraag je je af of jij degene was die besloot om jezelf te helpen in de eerste plaats, of dat de coach die je vroeg iemand anders was ?o Of u iemand kent die is opgeleid om anderen te helpen in hetzelfde soort werk waar u het over heeft? Zijn ze een goede match??o Sta je open voor input van anderen om je heen?

Als u deze vragen positief beantwoordt, is de kans groot dat uw vraagstuk of vraagstuk wordt opgepakt door iemand die is opgeleid om u te coachen. (En als je bedachtzaam hebt geantwoord en verder hebt gelezen, denk ik dat je het antwoord op deze vragen weet.) Als je merkt dat je een van de vragen ontkennend beantwoordt, is het meer dan waarschijnlijk dat je de verkeerde coach voor je volgt. Als je het gevoel hebt dat daar iets ontbreekt, zou ik nog eens goed nadenken of je wel of niet met de juiste coach werkt: heb je iemand die bij je past?

Ter ondersteuning van de vragen waar ik hierboven over schreef, deel ik een paar eenvoudige stappen die je kunt nemen om je op weg te helpen:

Welke vragen spelen in je hoofd die je aan je coach zou willen stellen?

Wat zou het voor jou kunnen betekenen als je dit zou kunnen vragen?

Ik sta open voor ideeën om mijn bedrijf te laten groeien, mijn tijd en/of energie te benutten en mezelf te helpen nog meer exponentieel in de richting van mijn doel van vreugdevolle sociologie te gaan.

Dit is netjes, hoe doe ik dat?

Voor mij wil ik een soort metriek vinden om mijn coaching te ondersteunen, dus hoe kan ik hiermee beginnen?

Wat is de volgende stap? Mij?

Wat voor soort vragen zou ik willen gaan communiceren met onze klanten?

Wat is één ding dat ik weet dat klanten echt afwendt van mijn "succesgerichte" werk en dat ik zou kunnen gebruiken als resultaat van het werken met jou als coach?

Als ik $ 1 miljoen extra op de bank had staan, zou ik aan het eind van het jaar het gevoel hebben dat ik alles had wat ik ooit nodig had op het gebied van uiterlijke verwennerijen. Wat moet ik nu doen om ervoor te zorgen dat dit gebeurt?

Thank you for reading this. It is by no means meant to be a "how to" article. My only goal is to provide you with insight and ideas from which you can choose either to keep it around, leave it in the lungs of your mind and perhaps think about re-reading later. Instead, let's just talk about the concept itself for a moment as I'm drawn out of my Liberian mindset to break up some of the repetitive structure that I've been forced to live by in the US. Ultimately, there is no one process that if done over and over again will make you any more capable, any more nurturing, or any more aware than the one thatMarth quota of your past has converted into moving into results. They are of little consequence, but what you make of them. Why not expand your own that? Is that too much?

Ik wil je graag wat zorgen achterlaten over mijn leven buiten mijn eigen leven, om over na te denken.

Laten we het nu hebben over de coaching. Echt?